ШАХТА

Вячеслав Шевчук зголоднілий до футболу

27.11.2012 20:52

Вячеслав Шевчук зголоднілий до футболу

— Емоційний підйом у матчі з «Говерлою», певне, був пов’язаний з тим, що напередодні виконали головне завдання, — пробилися до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів?

— Це, звичайно, — важливий чинник. Водночас хочу відзначити, що перебуваємо зараз у дуже хорошому тонусі. Містер, порівняно з матчем у Данії, зробив низку перестановок. Тож на поле вийшли «зголоднілі» за грою футболісти.

— А президент клубу не побалував преміальними?

— Ні, про це взагалі мова не йде. Головне те, що вийшли в плей-оф Ліги чемпіонів.

— «Шахтар» просто зім’яв «Говерлу». Це «гірники» настільки сильні чи суперник аж занадто слабкий?

— Із нами нині складно грати будь-якій команді…

— Ужгород заслуговує на пониження в класі?

— Думаю, ні. «Говерла» — команда непогана. Просто потрібно налагодити гру в обороні. Часто дивлюся по телевізору матчі чемпіонату України, тож знаю, що їй нещастило, зокрема, були суддівські помилки не на користь ужгородців.

— І все ж, чи команда Севидова має шанси видертися з підвалин турнірної таблиці?

— Упевнений у цьому. У зимовий період їм потрібно добре попрацювати на зборах. У них хороший тренер, є гідні футболісти…

— Деякі виконавці з інших команд відверто говорять, що чекають на відпустку. А «Шахтар», складається враження, про неї й не думає…

— Маєте слушність. Зі свого досвіду скажу, що, коли в розпалі чемпіонат, єврокубки, думати про відпочинок — непрофесійно. Це відволікає від гри.

— Рінат Ахметов уже зробив офіційну заяву щодо епізоду, який суперечить правилам fair play, з першим голом Адріано в Данії. А ви якось із хлопцями в команді обговорювали цю ситуацію?

— Ну, звичайно! Адріано вибачився. Допустили помилку, всі шкодуємо, що таке трапилося. Але не думаю, що порушення футбольної етики вплинуло на підсумковий результат матчу. Та це стане певним уроком для всіх.

— На «Ювентус», зважаючи на те, що завдання в єврокубках команда виконала, розслабленості, часом, не буде?

— Ні. Наша команда завжди дуже серйозно готується до кожної гри. На «Ювентус» усі налаштовані по-бойовому, гратимемо лише на перемогу…

 

Источник: Дмитро ДОЙНІКОВ, «Український футбол»

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML