ШАХТА

Сборная Украины уже на базе

12.11.2012 17:15

Сборная Украины уже на базе

Сьогодні національна команда України зібралася на учбово-тренувальній базі ФК «Динамо» у Кончі-Заспі для підготовки до контрольного матчу проти збірної Болгарії, що відбудеться 14-го листопада у Софії.

Обід, відпочинок, а далі − за планом

23 викликаних футболісти прибули у розташування головної команди країни близько 12-ї 30, пообідали й пішли до своїх номерів, аби відпочити й підготуватися до першого тренування, котре відбудеться о 17.30 (перші 15 хвилин цього тренування будуть відкритими для представників засобів масової інформації).

Годиною раніше розпочнеться  прес-конференція виконувача обов’язків головного тренера збірної України Олександра Заварова, після чого − о 17-ій,  футболісти вийдуть для спілкування з журналістами.

Виліт до Софії

До Софії українці вирушать завтра, 13-го листопада. Виліт чартерного авіарейсу призначено на 11 годину. У столиці Болгарії національна команда  розміститься у готелі «Кемпінськи». О 18-ій «синьо-жовті» проведуть передматчеве тренування на стадіоні «Васіл Левськи». За півгодини до цього Олександр Заваров зустрінеться з представниками мас-медіа у конференц-залі арени.

Матч Болгарія - Україна відбудеться 14 листопада о 18.00. Пряму трансляцію зустрічі буде вести телеканал «Інтер».

 

Источник: www.ffu.org.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML