ШАХТА

Анатолий Тимощук обратился к болельщикам

Капітан збірної України Анатолій Тимощук напередодні матчів відбірного циклу чемпіонату світу 2014 року з командами Польщі та Молдови звернувся до уболівальників:

Анатолий Тимощук

Браття українці!

У березні на нас чекають два надзвичайно важливих матчі - проти збірних  Польщі та Молдови. Від результатів залежить наша подальша доля у відбірній групі. На старті ми втратили кілька важливих очок, через що, можливо, в когось похитнулася віра в успіх. Але це вже історія, змінити яку неможливо. Дві найближчі гри − це наше майбутнє, яке безпосередньо в наших руках, це можливість, якою ми повинні скористатися.

У всіх нас є мрія − взяти участь у мундіалі, який відбудеться в Бразилії наступного року. Коли, я кажу «МИ», то маю на увазі не лише футболістів, тренерський штаб, а усіх нас − тих, хто вболіває за Україну всім серцем та переймається її долею. Світ має побачити синьо-жовті українські кольори серед найкращих команд планети та відчути надзвичайний вболівальницький запал на трибунах.

Разом ми − сильна й згуртована команда, яка яскраво уособлює в собі міцний сплав молодості й досвіду. Саме тому в березні варто забути все те, що сталося і пам’ятати лише про те, що зараз треба зробити два найважливіших кроки до Бразилії.

Для всіх нас дуже важливий кожен прапор на стадіоні, дружні долоні та міцні голоси, які спроможні підтримувати протягом всієї гри. Коли будуть вщерть заповнені трибуни, коли в кожній оселі лунатиме «Україно, вперед!», наші сили помножаться у стократ.

В наших серцях завжди має бути впевненість у тому, що ми зробили все, що могли. Чекаю на Вас та Вашу підтримку у Варшаві 22-го і в Одесі 26-го березня. Ми готові до виклику, який кидає нам доля, в нас достатньо сил та волі, щоби боротися й перемагати. Від Сходу до Заходу, від Півночі до Півдня - Україно, об’єднуйся заради перемоги!

Ми − українці, і разом ми це зможемо!

Истьочник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML