ШАХТА

Василий Кардаш: "Это будет хороший урок на будущее"

01.04.2015 14:39

Василий Кардаш:

Василий КардашВідомий у минулому футболіст Василь Кардаш дав інтерв’ю щодо товариського матчу Україна – Латвія, який, нагадаємо, завершився з рахунком 1:1.

- Після спарингу із латвійцями українці наразилися на шквал критики. Йожеф Сабо, приміром, назвав наших футболістів піжонами. Як ви оціните гру "синьо-жовтих"?

- Футболісти не були підготовлені емоційно. Все-таки матч із іспанцями їх виснажив. А емоційно куди важче гравців відновити, ніж фізично. Ось цей спаринг і підтверджує цю тезу. Результат, сама гра, звісно не сподобалися. Створивши стільки гольових моментів, Україна повинна була перемагати. Сподіваюся, для нашої збірної - це буде хороший урок на майбутнє. Потрібно бережливо ставитися до своїх гольових моментів, інакше суперник може реалізувати єдину свою нагоду і відібрати очки. Критика збірної виникла не на порожньому місці, але вона повинна бути конструктивною. Після матчу із іспанцями "синьо-жовтих" багато хто вихваляв, а після спарингу усе різко змінилося.

- Як стверджують спеціалісти, спаринги проводяться для того, аби перевірити найближчий резерв. А в основі нашої збірної не було багато нових облич, вийшов той же Тимощук, якого неможливо назвати перспективним. Як оціните вибір Михайла Фоменка?

- Важко сказати, чим керувалися наставники збірної при виборі складу, як і те, хто в якій готовності. Справді, хотілося би побачити побільше молоді, як вони виглядають в таких іграх. Можливо, Фоменко хотів досягнути більшої зіграності футболістів, оскільки збірники не часто грають разом. Важко робити висновки.

- Вірите у те, що збірна України зіграє на Євро-2016?

- Без віри жити не можна (сміється). Тепер не усе від нас залежить, а й від наших конкурентів. Взагалі, нам важко буде, багато очок було втрачено, зараз потрібно наздоганяти. Вірити потрібно, але мало віриться, що вдасться пробитися, але потрібно старатися.

Источник: Футбол 24

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML