ШАХТА

Роман Бебех рассказал об Андрее Стеценко

07.06.2014 10:54

Роман Бебех рассказал об Андрее Стеценко

Роман Бебех

Телекомментатор Роман Бебех в конференции на matchday решил развеять слухи о том, что генеральный директор "Днепра" Андрей Стеценко не в достаточной мере отстаивает интересы днепропетровского клуба.

"Я б не сказав, що Стеценко зручний для всіх. Андрій Вікторович завжди до кінця відстоює інтереси "Дніпра". Він один з тих, хто боровся за визнання того ж Дишленковича легіонером. Ви думаєте він не бажає Дніпру чемпіонства?", - начал журналист.

"Спілкувався з ним одразу після того як він вийшов з роздягальні після гри з донецьким "Металургом", коли "Дніпро" забезпечив собі Лігу чемпіонів. Реально відчувалась його радість, хоча він розумів, що ви могли бути на одну сходинку вище", - заметил Бебех.

"Ви думаєте він не хотів би перестелити газон Дніпро-арени? Я не думаю, що йому подобаються постійні питання про газон. Для Дніпра дуже важливо щоб у нього склались гарні стосунки з Мироном Маркевичем. Стеценко - головний менеджер команди, але всі ключові питання всеодно вирішуються на рівні власника клубу", - закончил общение на эту тему эксперт.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML