ШАХТА

Виктор Вацко: "Шахтер" не стоит у меня в рамке на столе"

14.05.2014 10:45

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Виктор Вацко ответил на небольшую критику в свой адрес по поводу работы на ТК "Футбол", а также обвинения в симпатиях одному клубу.

"Мені дуже цікаво працювати на каналах "Футбол". Я вважаю, що це спортивні канали топ-рівня. Те, що за 5 років створили Олександр Денисов та Іван Гресько, дійсно вартує величезних компліментів. Що б там не говорили критикани та вороги, такого рівня українське спортивне телебачення ще не знало. Висвітлення Євро-2012, Футбол Лайв чи Ліга чемпіонів із закордонними виїздними студіями - це новаторство в Україні.
Я вважаю, що у нас прекрасно може себе реалізувати журналіст як творча людина, яка реально любить футбол і знає гру. І мені дуже комфортно як серед молодих журналістів, так і серед старших мудрих експертів", - рассказал телекомментатор.

"Думаю, що всі уже давно розуміють, що у мене Шахтар не стоїть у рамочці на столі. І мені це не заважає. Зрештою, як той факт, що мої футбольні симпатії не розповсюджуються на Шахтар, не заважає мені з великою повагою ставитися до цього клубу. До клубу, який за останні 15 років досяг просто фантастичного прогресу у своєму розвитку", - донес до читателей конференции на matchday один из лучших комментаторов Украины.

"Але точно так само я з повагою ставлюся й до Дніпра, Динамо, Металіста, Чорноморця та інших клубів українського футболу. І, якщо дозволяю собі критику, то лише аргументовану", - констатировал Вацко.

"Я завжди хотів у своїй роботі відмежувати футбол від політики. Я хочу говорити про гравців, тренерів, трансфери, тактику, схеми, безпосередньо гру. Так, як це роблять журналісти і коментатори, висвітлюючи, наприклад, мій улюблений німецький чемпіонат. Я для себе вирішив говорити на "біле" - "біле", на "чорне" - "чорне". Принаймні, у моєму розумінні того чи іншого питання. В тому числі, розуміючи і віддаючи собі належне, що за власні слова потрібно відповідати. Часто напряму пояснюючи власну думку в особистому спілкуванні із "ображеними", - закончил журналист.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML