ШАХТА

Олег Голодюк: "Планировали дать бой "Шахтеру"

06.04.2014 10:32

shakhtar.comПісля поєдинку на «Донбас-Арені» капітан «зелено-білих» Олег Голодюкрозповів про своє бачення причини поразки від «Шахтаря» та поділився баченням найближчого карпатівського майбутнього.

– Ми готувалися до цього матчу доволі серйозно, планували дати бій «Шахтарю». Можливо, швидкий гол десь зламав наші плани, але після цього у нас були моменти, щоб відігратися. Якби ми використали хоч один свій шанс, то було б цікавіше. «Шахтар» своїми епізодами скористався, забив нам другий м’яч, після чого вже догравав на класі.

– Ти вже багато років граєш проти «Шахтаря». На твою думку, чи змінюється ця команда?
– «Шахтар» не змінюється тому, що в них не змінюється головний тренер. Він проповідує атакувальну манеру гри, тож незважаючи на зміни виконавців, малюнок гри та результат залишається.

– Можеш пояснити свої дії, що передували третьому м’ячу? Планував віддати м’яча оборонцям?
– Так, я віддавав на Гітченка, але передача ця, як потім виявилося, була невдалою. Захисники не змогли поборотися з суперником, низка помилок, що почалася з мене, призвела до третього гола. Ми програли 3:0, але вже зараз починаємо готуватися до матчу, що відбудеться за тиждень. На рідному стадіоні, за підтримки своїх уболівальників, зіграємо проти київського «Динамо». Я впевнений, що коли ми покажемо свій футбол, то він обов’язково принесе нам результат.

Источник: Інформаційний центр ФК «Карпати»

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML