ШАХТА

Виктор Вацко: "Лишние разговоры вокруг "фашистов" и "ленинистов" нужны только Диме Киселеву"

30.03.2014 15:09

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Виктор Вацко в своей конференции на MatchDay прокомментировал вопрос относительно разбирательства вокруг бывших штрафов ФФУ относительно "Карпат". По мнению журналиста, такие слушания ни к чему хорошему не приведут, а только подогреют и без того накаленную ситуацию в обществе.

На прямой вопрос, о возможности расследования правомерности вынесения штрафов КДК ФФУ и обвинении болельщиков "Карпат" в фашизме, Виктор ответил.

"Зараз така ситуація в країні, що зайвий гамір довкола як "фашистів", так і "леніністів", якщо кому й потрібен, то тількі Дімі Кісєльову для епічних новостей.

Все, що потрібно українському народу - взаємна повага. В тому числі, повага до цінностей, на яких люди виховувались у різних куточках нашої країни. І жодних нав'язувань силоміць!

Я не розумію доцільності ідеологічних дискусій, результатом яких буде лише те, що ніхто нікому нічого не доведе, проте всі лише пересваряться.

У нинішній ситуації країна повинна об'єднатися і багато працювати, щоби спільнними зусиллями подолати глибоку економічну кризу. Коли немає за що купити шматок хліба, навряд чи хтось думатиме про те, чи є вчення - Леніна чи Бандери - правильніше", - написал экс-функционер львовского клуба.

 

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML