ШАХТА

Яворський: "Я уже не наставник "Ниви"

Однак перша ж відповідь Ігоря Яворського здивувала й дала інформаційний привід поговорити про майбутнє уже не лише тернопільської Ниви, але і її недавнього головного тренера.

Вчора на офіційному сайті тернопільської Ниви з’явилася інформація, що учасник Favbet Ліги 1 та чвертьфіналіст Кубка України, нарешті, розпочне підготовку до весняної частини сезону. Сьогодні ми вирішили зателефонувати головному тренеру тернополян Ігорю Яворському, щоб дізнатися, як проходить підготовка Ниви у селі Микулинці Теребовлянського району. Однак відповідь нас здивувала й змусила перевести розмову у зовсім інше русло…

– Як проходить підготовка? Не знаю, – відповів Ігор Петрович. – Я уже не є головним тренером Ниви.

– І відколи?

– Із вчорашнього дня.

– У вас була розмова з керівництвом клубу? Чи на сьогоднішній день його й немає зовсім?

– Як вам сказати… Поки що ситуація незрозуміла, але є власник клубу. Вчора я переговорив із власником клубу, і ми вирішили розійтися.

– Дозвольте уточнити, власник клубу – це його президент Автанділ Мдінарадзе?

– Так.

– У пресі повідомлялося, що ви власними зусиллями намагалися всю зиму підтримати й розбурхати команду. Якщо не секрет, вкладалися в це? І чи поверне вам хтось ті кошти?

– Розумієте, зараз важко говорити, бо ситуація складна. Кажуть – приходять нові люди. Хай працюють. Я чесно скажу, нині мені важко сказати, що з цього буде і як буде далі.

– Якщо ви припинили роботу з Нивою, це означає, що наразі уже можете розглядати варіанти майбутнього працевлаштування?

– Зараз важко знайти роботу, скажу чесно. Тому буду шукати варіанти, щоб хоч якось працевлаштуватися.

– Наостанок питання – яка доля футболістів?

– Деякі уже пішли, а деякі будуть, напевно, сідати за стіл переговорів. Як ви знаєте, у нас були певні фінансові труднощі. Як вони будуть вирішуватися – мені важко сказати. Це вже прерогатива власника клубу.

 

Источник: Football.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML