ШАХТА

Команда Александра Головко - победитель турнира в Латвии

У четвер, 6-го березня, юнацька збірна України U-18 перемогла у фіналі міжнародного товариського турніру «Кубок Федерації», що проходив у Ризі. Суперником підопічних Олександра Головка стали господарі змагань − збірна Латвії.
В першому таймі українська команда володіла ініціативою, але до голу справа так і не дійшла. А ось у другій половині зустрічі все стало на свої місця. Спочатку Олександр Зубков продемонстрував свою технічну майстерність і завершив власний рейд у штрафний майданчик суперника невідпорним ударом в дальній кут. За 6 хвилин захисник господарів Вікторс Літвінскіс допоміг українцям збільшити перевгу до двох м’ячів, влучно пробивши в дев’ятку власних воріт з 2-х метрів. На 70-й хвилині Нікіта Колесовс відновив інтригу, забивши гол у ворота Солдатенка, але за 3 хвилини до кінця основного часу Андрій Борячук розтавив усі крапки над «і». Остаточний рахунок − 3:1 на користь збірної України.
Латвія U-18 − Україна U-18 − 1:3
Голи: Зубков (53), Літвінскіс (59, автогол), Борячук (87) − Колесовс (70).
Україна: Солдатенко, Лук’янчук (Душин, 84), Кірюханцев, Зотько, Палюх, Арендарук (Зубков, 46), Вачіберадзе, Лучкевич, Мисик (Клак, 46, Горовой, 65), Бесєдін, Борячук (Наполов, 83).
Источник: ФФУ
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML