ШАХТА

ПФЛ инициирует проверку деятельности президента ФФУ

ПФЛ
У ході засідання, що відбулося 6 березня 2014 року, члени Центральної Ради зважили за доцільне обговорити питання відсутності конструктивної співпраці ФФУ з ПФЛ та її клубами, можливих порушень президентом ФФУ Коньковим А. Д. в частині управління фінансами ФФУ, а також публічної заяви президента ФФУ про неучасть національної збірної команди України у матчі зі збірною США.
Під час дискусії учасники засідання постановили відкрити клопотання перед Виконкомом ФФУ щодо проведення детальної перевірки та службового розслідування стосовно опублікованих у ЗМІ компрометуючих документів про порушення Коньковим А. Д. засад управління фінансами ФФУ, для чого необхідно негайно  утворити Робочу групу з представників колективних членів та Адміністрації ФФУ за обов’язкової участі в її роботі представників ПФЛ з наступним наданням зроблених висновків Виконкому ФФУ для прийняття відповідного рішення.
У разі підтвердження фактів порушень фінансової дисципліни ФФУ, члени Центральної Ради  залишають за собою право звернутися до Виконкому з ініціативою негайно скликати надзвичайний  позачерговий Конгрес ФФУ та розглянути  питання про переобрання президента Федерації футболу.

Источник: ПФЛ
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML