ШАХТА

Украинские арбитры продолжают подготовку в Турции

Украинские арбитры продолжают подготовку в ТурцииРобочий день 20 лютого 2014 року українська делегація арбітрів розпочала з хвилини мовчання за загиблими у масових заворушеннях, які відбуваються у ці хвилини в центрі нашої столиці, а також у багатьох регіонах країни.
В очікуванні відновлення чемпіонату Прем'єр-ліги після міжсезоння, арбітри та асистенти арбітра продовжують роботу у Туреччині, яка почалась у суботу, 15 лютого, і триватиме до 26 лютого. Щоденно вони беруть участь у ранковому та вечірньому тренуваннях та теоретичних заняттях.
Під час спільної роботи арбітри та асистенти арбітра отримують необхідні рекомендації для максимально ефективної взаємодії команди протягом матчу. Під час окремих занять арбітрів та асистентів, рефері отримують цілеспрямовані рекомендації від фахівців Комітету арбітрів ФФУ та представників УЄФА стосовно гри рукою, серйозних порушень Правил гри та агресивної поведінки. Асистенти арбітра під час занять аналізують цікаві моменти з попереднього сезону у розрізі змін до трактування положення «поза грою».
А увечері триває цікава групова робота. Арбітри, розділені на групи по 5-6 осіб, працюють без викладачів. Попередньо їм надається кілька відеофрагментів матчу, які вони потім аналізують і презентують на наступному ранковому занятті.
Крім іншого, арбітри та асистенти пройшли спеціальний тест Йо-Йо, а днем раніше офіційні особи матчу пройшли традиційне тестування з Правил гри. П'єрлуїджі Колліна та Василь Мельничук висловили задоволення гарним рівнем фізичної та теоретичної підготовки своїх підлеглих.

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML