ШАХТА

Коньков посетил штаб-квартиру УЕФА

Анатолий КоньковПрезидент Федерації футболу України Анатолій Коньков відвідав штаб-квартиру УЄФА у Ньоні (Швейцарія), де брав участь у черговому засіданні Комітету УЄФА з національних асоціацій. Річ йде про традиційну зустріч представників національних асоціацій з метою обговорення ключових тем з життя європейського футболу.
Під час засідання Комітету національних асоціацій УЄФА було затверджено список заходів, внесених у ході останнього засідання 28 жовтня 2013 року. Крім того, члени Комітету обговорили ряд питань, що стосуються програми УЄФА «ТЕР» (Top Executive): заслухали звіт про стан бази даних національних асоціацій за програмою «ТЕР» та внесли пропозиції з проведення круглих столів програми на 2014 рік.
Згодом члени Комітету, розглянувши питання про нагороди і почесні звання, внесли доповнення до Положення УЄФА «Про орден «За заслуги».
У другій частині засідання Анатолію Конькову та його колегам з Комітету була представлена презентація «Про діяльність національних асоціацій та УЄФА поза Європою» з подальшим обговоренням низки питань з цієї тематики.

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML