ШАХТА

Артем Федецкий: «Посмотрел в интернете видео игры Рибери"

16.11.2013 10:10

Артем ФедецкийПриємно, що здобули перемогу і з гарним рахунком, але ще нічого не ясно. У нас ще попереду матч. Шанси як були 50 на 50, так вони і залишаються.

- Якщо брати по грі вцілому, очікували, що вона складатиметься саме так?
- Ми налаштовувалися на серйозний поединок і розуміли, який суперник на нас чекає. Але ми вже неодноразово доказували, що ми хороша команді вцілому, а не окремими іменами. Звісно, можливо, що майстерність гравців збірної Франції трішки вища, ніж у нас, але в командній грі ми були кращі сьогодні.

- Ви у Парижі не зіграєте через жовту картку, що сьогодні отримали...
- Туристом поїду. І я, і Саша Кучер будемо підтримувати. Звичайно шкода, але нічого не вдієш. Це футбол. Можливо суддя міг би десь пожаліти, не давати картку. Але нічого не вдієш.

- Задача була сьогодні зіграти обережніше, щоб не отримати картку?
- Задача була не отримати картку за розмови, а все їнше – ігрові моменти.

- Вам сьогодні вдалося стримати Рібері, за рахунок чого?
- Вам видніше. Приємно, що це підмітили. Не все у мене виходило, але я намагався. Подивився в інтернеті не один ролик його індивідуальної гри, гри командної. Так що ми підготувалися. Намагалися грати якомога щільніше з ним, не дати йому простору.

- Що сказав Фоменко після гри?
- Ми повинні забути цю гру. У нас серйозний матч у Францїї. Повірте, ніякої єйфорїї в нас не буде. Це тільки півділа. У нас буде серйозне випробування в Парижі, так що будемо готуватися до матчу-відповіді.

- Без основних захистників буде важче...
- Повірте, хто б не вийшов замість нас на футболне поле, вони будуть викладатися на 200% і зроблять все можливе, щоб здобути ту путівку, ту мрію, яка в нгас є.

- Рібері зіграву так як Ви очікували?
- Це гравець, який є претендентом №1 на Золотий м’яч, а що в нього виходило, що ні – це вже інші нюанси.

- Фантастичну атмосферу на матчі відчули?
- Де б ми не грали, я у наших вболівальниках не сумнівався. Велике їм дякую. Я впевнений, що в нас торсида була серйозна біля телевізорів. Вірю і знаю, що у нас буде така сама підтримка у Франції.

 

Источник: Sport.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML