ШАХТА

Андрей Баль: "Я не знаю, кто, кому и когда мешал"

Андрій Баль: "Я не знаю, хто, кому, коли й у чому заважав!"
Екс-помічник Олега Блохіна сам не володіє конкретикою щодо своєї подальшої долі.

- Андрію Михайловичу, минуло півтора тижня після того, як вас… І тут якраз проблема: що з вами зробили - відставили, тимчасово відсторонили, перевели на іншу посаду?.. Нині, коли емоції вщухли, можете якось усе проаналізувати?
- По-перше, від часу згадуваної вами події минуло вже майже два тижні, рівно два буде завтра (діалог відбувсь у середу. - В. Б.). По-друге, якщо емоції й вщухли, то не зовсім. По-третє, аналіз, принаймні попередній, особисто для себе зробив, однак інформація залишиться між нами, на пресу я її не розповсюджуватиму. Так що - даруйте.

- "Між нами" - то між ким?
- Усередині клубу, колективу, маю на увазі.

- А бодай мінімально поділитися з нами? Адже подія важлива, ситуація в клубі складна, до "Динамо" прикута велика увага з боку ЗМІ, вболівальників…
- Оце ви правду сказали: увага величезна, проте саме вона й шкодить. Не маю жодного наміру все те розгрібати, копирсатися в ньому. Тим паче, робити це на публіку. Нині довкола нас існує надто багато руху, галасу, нездорового інформаційного шумовиння, а я вносити сюди свою лепту не хочу!.. Скажу так: буде в подальшому результат, усе нинішнє забудеться.

- А якщо не буде?.. В одному зі своїх останніх інтерв’ю Ігор Суркіс сказав, що звільнив (знову-таки - тимчасово відсторонив, перевів на іншу посаду…) Олексія Михайличенка, бо той, мовляв, "заважав Блохіну". Кому ви "перебаранчали"?
- Я не знаю, хто, кому, коли й у чому заважав! Мене це не обходить! Тим паче, впевнений, що подібні слова Ігор Михайлович не міг вжити - то журналісти перекрутили чи перебрехали.

- Гаразд… Тоді наостанок: проскочила інформація про вашу нову посаду - все це дуже специфічно… Як офіційно вона звучить?
- Ніяк. Не маю поки жодної посади в клубі. Гадаю, найближчим часом сядемо з Ігорем Михайловичем за стіл, поговоримо, все обміркуємо й вирішимо, чим я можу бути корисний "Динамо".

 

Источник: "Український футбол"

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML