ШАХТА

ФФУ поздравила Конькова и Фоменко с днем рождения

Вітання Анатолію Конькову та Михайлу Фоменку!19 вересня − особлива дата для Федерації футболу України, адже в цей святкують день народження її президент Анатолій Коньков та головний тренер національної збірної − Михайло Фоменко. Колектив Федерації футболу щиро вітає іменників!

Надійні партнери та друзі на футбольному полі й поза ним, Коньков і Фоменко здобули найвидатніші трофеї в історії українського і тогочасного радянського футболу − Суперкубок УЄФА, Кубок володарів кубків європейських країн, срібло чемпіонату Європи, разом з партнерами по київському «Динамо» та збірній СРСР ставши прикладом для наступних поколінь футболістів.

Нині однодумці, використовуючи багатий життєвий та професійний досвід, пліч-о-пліч стоять на капітанському містку українського футбольного корабля. Вся країна, затамувавши подих, вболіває за національну збірну, котра під керівництвом Михайла Фоменка повернула собі шанс у боротьбі за путівку на Кубок світу-2014. В той же час Анатолій Коньков, забезпечуючи надійний фундамент для функціонування головної команди, не перестає опікуватися усіма збірними командами − різних вікових груп, одночасно з багатьма іншими сегментами вітчизняного футболу. Взявши на себе відповідальність за український футбол, Коньков і Фоменко гідно витримують цей непростий життєвий виклик, докладаючи усіх зусиль для примноження слави й масовості спорту номер один в Україні.

У світлий день свята хочемо побажати обом іменникам, щоби їхня відданість футболу надалі слугувала надійною основою для розвитку, зміцнення і згуртування всіх членів великої футбольної родини!

Нехай Вас супроводжують здоров'я і благополуччя, Любов, Щастя і Удача!

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML