ШАХТА

Александр Гладкий: «Игроков "Шахтера" «травить» не буду»

14.09.2013 21:16

Александр ГладкийПерший гол у ворота «Шахтаря» забив центрфорвард «Карпат» Олександр Гладкий, який свого часу пограв у команді Мірчі Луческу. А щойно пролунав фінальний свисток, Сашко відповів на питання Інформаційного центру клубу.

– Сашко, ти забив гол своїй колишній команді і це стало початком її поразки. Що ти зараз відчуваєш?
– Гра була дуже важкою. В першу чергу я радий, що ми виграли. Ми дуже серйозно готувалися до цього матчу. Я розумію, що ми весь матч грали від оборони і це, можливо, комусь не подобається. Але з «Шахтарем» грати по-іншому зараз не можна, це ж найсильніша команда в Україні і навіть «Металіст» проти них грав від оборони. Ми виграли 3:2 і це найголовніше. Не менш важливо й те, що ми взяли три очки, які нам зараз потрібні, як повітря. Але ніякої ейфорії у нас з цього приводу не повинно бути. Сьогодні трохи порадіємо, а вже завтра необхідно думати про наступний матч.

– Тобі вдалося забити сьогодні швидкий гол. Як вважаєш, це допомогло команді виграти?
– Думаю, що так. Він завів команду, хлопці повірили, що «Шахтарю» можна забивати. Он Бартуловіч який молодець – після мене забив двічі. Ми дуже хотіли забити, а ще більше ми горіли бажанням перемогти. Слава Богу, нам це вдалося зробити. В підсумку ми не тільки забили, а й здорово зіграли в захисті. Пропустили, щоправда аж двічі, але головне, забили на один більше, ніж суперник.

– Тобі самому хотілося забити гол у ворота саме «Шахтаря»?
– Взагалі то мені хочеться забивати в кожному матчі, а не тільки «Шахтарю».

– Але перед цим матчем було якесь особливе налаштування на гру?
– Та в принципі ні. Готувався, як і до кожного матчу, в звичному режимі. Мені без різниці, з ким ми граємо – «Шахтар», «Говерла», «Динамо», Запоріжжя...

– Що сказав тобі тренер, коли тебе замінив і ти залишив межі поля?
– Нічого особливого. Подякував за гру, сказав кілька теплих слів – все, як завжди.

– З кимось із друзів з «Шахтаря» спілкувався?
– До гри з деякими побалакав, а зараз, коли прийму душ і вийду з роздягальні, то продовжу спілкування.

– Трохи їх «потравиш»?
– Ні! Навіщо? Це ж футбол. Сьогодні ми перемогли, а до того ми в них довго не могли виграти. Та й загалом «Карпати» в останніх іграх далеко не завжди грали вдало. Але сьогодні все було по-іншому. Так, можливо, ми показали не найкрасивіший футбол, у нас не було комбінаційної, вишуканої гри. Але зіграли від оборони, добилися позитивного результату – і це найголовніше.

– Сьогодні п’ятниця, 13-е...
– Я в це не вірю. От самі бачите, що сьогодні – п’ятниця, 13-е число, але ж ми виграли, то ж як можна вірити в цю прикмету? До того ж і наша молодіжка також виграла.

– А якісь методи боротьби проти неї знаєш?
– Я? Без поняття...

Источник: ФК «Карпати»

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML