ШАХТА

Украина провела открытую тренировку перед Англией

10.09.2013 13:11

У понеділок, 9 вересня, національна збірна команда України провела відкрите тренування на полі НСК «Олімпійський» напередодні відбіркового матчу чемпіонату світу 2014 року зі збірною Англії.

Спочатку о 17:45 в конференц-залі стадіону відбулась прес-конференція головного тренера збірної Михайла Фоменка з представниками ЗМІ. Після цього відбулось 15-хвилинне спілкування мас-медіа з футболістами національної команди.

О 18:30 розпочалось відкрите тренування команди на смарагдовому газоні НСК «Олімпійський». У тренувальних заняттях взяли участь усі викликані до штабу національної команди гравці, підтвердивши слова головного тренера про те, що усі футболісти здорові і готові до майбутнього надважливого поєдинку з англійцями.

Футболісти зробили декілька розігрівочних кіл по стадіону, розім’яли м’язи, після чого розділились на дві групи і виконували вправи з м'ячем, а воротарі тренувались окремо.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2014 між збірними України та Англії відбудеться 10 вересня у Києві на НСК «Олімпійський» і розпочнеться о 21:45.

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML