ШАХТА

Александр Севидов: "Нам бы хотелось сыграть с "Шахтером" так, как "Боруссия"

08.09.2013 17:19

Главный тренер "Карпат" Александр Севидов поделился мыслями перед игрой с чемпионами Украины донецким "Шахтером".

– Як ви будете грати з «Шахтарем» у найближчому матчі Прем’єр-ліги?
– А ви вважаєте, що ми повинні винайти велосипед? Звичайно, ми будемо прагнути показати хорошу гру і коли нам трохи поталанить, то відібрати в «Шахтаря» очки.

– Маю на увазі, чи ви будете грати при своїх вболівальниках у відкритий футбол, як це кілька разів намагався зробити київський «Арсенал» і при цьому кожен раз зазнавав розгрому, чи, як більшість команд Прем’єр-ліги, закриєтеся і будете шукати свій шанс в контратаці?
– Нам би хотілося зіграти з «Шахтарем» так, як це зробила дортмундська «Боруссія». Але треба дивитися на речі об’єктивно, тож я думаю, що зроби те, що вдалося команді Клоппа, в нас не вийде. Тому зрозуміло, що ми будемо тримати оборону чималими силами, ми будемо намагатися позбавити суперника простору на підступах до нашого карного майданчика, але при цьому ми не будемо будувати те, що називають у футболі «автобусом». Коли ви раніше бачили гру моїх команд, то мали звернути увагу, що вони ніколи проти сильного суперника просто так не відбивалися. Коли ти виходиш грати без контргри, то краще взагалі не виходити на поле. Яка різниця скільки програти – 0:3 чи 0:1? В обох випадках – результат негативний. Звісно, ми будемо намагатися впіймати «Шахтар» на контратаці так, як це роблять майже всі команди Прем’єр-ліги. Можливо, тільки «Металіст» грав з ними у відкритий футбол. А от «Дніпро» саме так, на контратаках, в останній грі з «Шахтарем» і виграв.

– Сашко Гладкий в останній грі чемпіонату з «Севастополем» вийшов лише на заключні хвилини і то на уколах...
– ...саме тому його сьогодні й не було – ні на полі, ні на заміні.

– До гри з «Шахтарем» він відновиться?
– Ми з свого боку будемо робити все, щоб він був готовий грати. Але тут важко щось загадувати наперед, бо наразі є дискомфорт. А як справи підуть далі, життя покаже. Сьогодні ж він не грав в жодному з трьох матчів.

 

Источник: Інформаційний центр ФК «Карпати»

Читайте также
Написать письмо | Карта сайта: XML | HTML