ШАХТА

Милетий Бальчос встретился с руководством "Буковины"

Мілетій Бальчос зустрівся з керівництвом "Буковини"Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сьогодні, 6 вересня, мав зустріч з президентом Професіональної футбольної ліги України Мілетієм Бальчосом. У ході зустрічі, у якій також взяли участь в.о. тренера футбольного клубу «Буковина» Юрій Гій та генеральний директор клубу Віктор Олійник, обговорювались нинішні проблеми футбольної команди «Буковина» і намічались подальші кроки на шляху виведення її з кризової ситуації.

Керівник виконавчої влади краю, серед іншого, зауважив, що вдалося в короткий термін оновити склад команди і зараз більшість гравців «Буковини» – буковинські спортсмени. Це, за словами Михайла Папієва, сприятиме популяризації футболу в регіоні, залученню молодих гравців та збільшенню вболівальників на трибунах стадіону, які підтримуватимуть своїх земляків.

«Важливо, аби новий склад команди вже 14 вересня показав не лише хорошу гру з чернігівською «Десною» та 25 вересня - з дніпропетровським «Дніпром», але й вигравав. І це програма максимум, адже мінімум зроблено: «Буковина» як команда врятована та продовжує гру в 9-му турі першої футбольної ліги», - наголосив Михайло Папієв.

Мілетій Бальчос, у свою чергу, поцікавився настроєм гравців напередодні складних матчів, навчально-тренувальними умовами спортсменів та запевнив, що «Буковина» завжди може розраховувати на інформаційну та консультаційну підтримку зі сторони Професіональної футбольної ліги України.

 

Источник: Прес-служба ПФЛ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML