ШАХТА

Стала известна бригада арбитров на матч с Сан-Марино и Англией

Матчи Украины обслужат арбитры из Ирландии и ПортугалииОпределены бригады арбитров на матчи сборной Украины против Сан-Марино и Англии

Стали відомі бригаді арбітрів на відбірні матчі Чемпіонату Світу 2014 року, в яких національна збірна команда України поміряється силами зі збірними Сан-Марино та Англії.
6 вересня у Львові збірні України і Сан-Марино розсудить Ніл Дойл з Ірландії. Допомагатимуть головному арбітру асистенти Марк Гевін та Дермот Броутон. Четвертий арбітр − Падрейг Саттон. 35-річний Ніл Дойл проводить міжнародні матчі з 2011 року. Шляхи ірландського арбітру зі збірною України ще не перетинались.
10 вересня на НСК «Олімпійський» національні команди України та Англії розсудить португалець Педру Проенса. Асистентами на лініях у цьому матчі будуть Бертіно Міранда та Жозе Тріго. Четвертий арбітр − Дуарте Гомеш. 42-річний Проенса − арбітр ФІФА з 2003 року. Цей рефері працював на відбірному поєдинку ЧС-2006 між збірними Казахстану і України (1:2).
Цікаво, що Проенса двічі працював на матчах збірної Англії,, один з яких - на чемпіонаті Європи 2012 року в Україні та Польщі. Команда Роя Ходжсона у серії пенальті у чвертьфіналі турніру програла Італії, а в червні цього року у товариському матчі зіграла внічию з бразильцями.
Источник: ФФУ
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML