ШАХТА

Сборная Украины U-17 вышла в финал турнира Syrenka Cup

сборная УкраиныУкраинские футболисты расписали ничью со сверстниками из Дании

Юнацька збірна України, складена з гравців віком до 17 років, вийшла в фінал міжнародного турніру Syrenka Сup, що триває в Польщі. В півфіналі наші хлопці в напруженому поєдинку здолали однолітків із Данії і тепер 30 серпня у фінальному поєдинку зустрінуться з господарями турніру − поляками.

В матчі проти Данії, так само як і в першому поєдинку проти Північної Ірландії, українці значно переважали суперників по грі: можливості відзначитися мали Капелян, Зінкевич та Михайличенко, проте з гри забити їм так і вдавалось. Ключовий момент першого тайму стався на 21-ій хвилини −  Михайличенко, що відзначився в минулому матчі хет-триком, збили в штрафному майданчику суперників та арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Зінкевич − 1:0. За такого рахунку футболісти пішли на перерву.

В другому таймі малюнок гри суттєво не змінився − українці продовжували володіти ігровою перевагою, проте на 75 хвилині пропустили нелогічний гол. 1:1 − загальний рахунок, тож в все вирішувалось в серії післяматчевих пенальті − в якій українці виявилися сильнішими − 5:3 − Фастов, що вийшов на поле на 78 хвилині відбив удар суперників.

 Syrenka Cup

Україна − Данія − 1:1 (5:3, пен)

Голи:
 Зінкевич (21,пен)

Україна: Стецьків( Фастов, 78), Грачов, Шевченко, Чоботенко, Михайличенко, Тимчик, Єременко, Масалов (Шепелєв, 65), Лебедь, Зінкевич (Фурсов, 65), Капелян (Саутін, 41)

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML