ШАХТА

Принял мяч на грудь - получи прокол легкого

11.08.2013 11:59

Сімон Хедлунд проходить курс лікування у госпіталі ФОТО: footballtop.comНападник шведського "Ельфсборга" Сімон Хедлунд отримав незвичайну травму в матчі 19-го туру чемпіонату Швеції з футболу з "Кальмаром".

Як повідомляє aftonbladet.se, на 40-й хвилині Хедлунд грудьми скинув м'яч партнеру, після чого впав на землю. 20-річного форварда винесли з поля на ношах. Повернувшись у гру, Хедлунд через кілька хвилин все ж попросив заміну.

За словами фізіотерапевта "Ельфсборга" Сюзанні Мальбе, у футболіста виникли проблеми з диханням, тому його відправили до лікарні. Передбачалося, що нічого серйозного з Хедлундом відбутися не могло, але обстеження виявило прокол легені.

"Він проходить лікування в госпіталі. Коли я розмовляла з ним, він відчував себе нормально. На даний момент нам не відомо, коли він зможе повернутися на поле", - заявила Мальбе.

"Ельфсборг" після 19 матчів має у своєму активі 31 очко і займає 5-е місце в турнірній таблиці, відстаючи від лідера "Хельсинборга" на 6 балів. Хедлунд у поточному сезоні взяв участь у дев'яти іграх і забив один гол.

Источник: Р-Спорт

 

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML