ШАХТА

Ещё одно судебное разбирательство между профессиональными клубами Украины

Олег КвичФК «Скала» уже повідомляв про зникнення після закінчення фінальної частини чемпіонату ДЮФЛ України 17-річного гравця Олега Квича. За чутками цей нападник «Скали» без згоди свого клубу, який його виховув і вкладав кошти з 2011 року, начебто перебував у розташуванні дніпропетровського «Дніпра», скаути якого запримітили гравця за виступами у фінальній частині чемпіонату ДЮФЛ України.

Ця інформація підтвердилася, директору ФК «Скала» Олександрі Кравчук після кількаденних невдалих спроб врешті таки вдалося зв`язатися з батьком футболіста, який підтвердив, що Олег Квич нині дійсно перебуває на оглядинах у дніпропетровському «Дніпрі».

Керівництво «Скали» заявляє, що до нашого клубу ніхто з представників ФК «Дніпро» (Дніпропетровськ) з приводу переходу Олега Квича не звертався, а самовільний від`їзд гравця є грубим порушенням не лише норм моралі, але й норм футбольного кодексу честі.

У разі якщо ФК «Дніпро» не поверне цього гравця у розташування ФК «Скала» або не вступить у переговорний процес, ми змушені будемо звертатися до органів футбольного правосуддя України.

 

 

Источник: Прес-служба ФК Скала (Стрий)

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML