ШАХТА

Ярослав Грисьо: "Во Львове играть с Польшей не будем, так как на стадион придет больше поляков"

Арена ЛьвовНаступний матч відбору до ЧС-2014 збірна України проведе у Львові проти команди "Сан-Маріно".

Президент федерації футболу Львівщина Ярослав Грисьо пояснив, чому матч Україна – Польща перенесли зі Львову у Харків, передає gazeta.lviv.ua.

"Спершу розглядали варіант, щоб у Львові відбулося два матчі - з командами Польщі та Сан-Марино. - Але таки вирішили довірити нашому місту тільки один. З поляками гратимемо в Харкові. Туди менше приїде уболівальників наших суперників, а у Львові поляки мали б більшу підтримку", - пояснює Грисьо.

Чиновник додав, що львівський стадіон поступається кількістю місць на трибунах деяким іншим стадіонам України.

"У Києві, Донецьку й Харкові - більші стадіони. Федерація відштовхується від того, де буде більше людей і, відповідно, більші надходження від продажу квитків. Будьмо відвертими, Львів навчив усю Україну вболівати. Тепер ми не можемо сказати, що в Харкові чи Донецьку гірше уболівають, ніж у нас. Тим паче, що збірна своєю грою, самовіддачею на полі заслуговує на теплі слова (не маю на увазі перші матчі відбору на чемпіонат світу). Кожне місто тішитиметься приїзду збірної і робитиме все для того, щоб створити потрібну атмосферу. Той же Донецьк прагне позбутися шлейфу нефартового міста", - завершив Грисьо.

 

Источник: champion

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML