ШАХТА

"Реал" может перехватить Карлоса Тевеса у "Шахтера"

31.05.2013 21:54
Карлос ТевесВ мадридському клубі, як завжди, готові розщедритися на кругленьку суму, аби тільки отримати зіркового футболіста.

Нападник «Манчестер Сіті» Карлос Тевес, який вже неодноразово поривався змінити команду, наступного тижня проведе зустріч із виконавчим директором «Міщан» Фераном Соріано, на якій сторони обговорять майбутнє аргентинця.Швидше за все, Тевесові доведеться підшуковувати собі нову команду, адже в нього залишився лише один рік чинного контракту.

В чергу за 29-річним виконавцем, який вже тривалий час виступає на найвишому рівні в чемпіонаті Англії, вишикувалися «Челсі», ПСЖ та «Монако». Втім, англійська преса, посилаючись на свої інсайдерські джерела, запевняє, щоаргентинець також потрапив в список бажань мадридського «Реалу».

Королівський клуб влітку розпрощається із співвітчизником Тевеса - Ґонсало Іґуаїном, а тому налаштований за будь-яку ціну придбати забивного форварда. Не стане для «Вершкових» і заробітна плата аргентинця: в Англії гравець заробляв 150 тисяч фунтів стерлінгів на місяць і, очевидно, не збиратиметься знижувати свої фінансові апетити перед новими роботодавцями.

Додамо, що деякі італійські ЗМІ записували в число претендентів на Тевеса чемпіонів України - донецький «Шахтар».

 

Источник: Daily Express
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML