ШАХТА

Легендарный вратарь "Карпат" будет болеть за "Черноморец"

22.05.2013 15:59

Цей легендарний воротар львівський «Карпат» свого часу далекого 1993-го року грав у фіналі Кубка України проти київського «Динамо». У тому матчі галицька команда дала бій титулованій київській команді, поступившись у впертій боротьбі – 1:2. Також Богдан Стронціцький став фіналістом Кубка України сезону 1998/1999 років. Про сьогоднішній Фінал між донецьким «Шахтарем» та одеським «Чорноморцем» своїми думками з Галичиною спортивною поділився легендарний страж воріт Богдан Стронціцький.

-Сподіваюся, що в Харків підтримати свої команди приїдуть вболівальники і донецького «Шахтаря» і одеського «Чорноморця», -- бере слово Богдан Стронціцький. Стадіон повинен бути заповненим вщент. Градус боротьби буде дуже високим, адже його ціна – це виграш Кубка України. Хоча «Чорноморець» своє завдання виконав, потрапив у фінал і таким чином вже має право брати участь у єврокубках, з огляду на те, що він фіналісті Кубка України, а «Шахтар» – чемпіон України цього сезону.

Звісно, що перевага у цьому матчі і, це не є секретом, надається «Шахтарю». Хоча з обох сторін завдання командами є виконане. «Шахтар» достроково став чемпіоном України, а «Чорноморець»  потрапив у єврокубки, крізь призму національного Кубка України пробившись до фіналу. Однак, не варто забувати, що це Кубок і тут результат може бути зовсім непередбачуваним, не тим, до якого схиляється більшість фахівців. Кубкове налаштування, відношення та атмосфера є зовсім іншими, ніж у матчах, скажімо, чемпіонату України.

Звісно, що хочеться, щоб «Чорноморець» виграв Кубок України, але перевагу віддаю «Шахтареві». Тому хоча перевагу й віддаю «Шахтарю», але вболіватиму за «Чорноморець». А зупинити «Шахтар» «Чорноморець» зможе за рахунок настрою та бажання. Знаєте, як кажуть, дисципліна б’є клас. Так може трапитися й сьогодні.

 

 
Источник: Галичина спортивна, Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ’ЯК
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML