ШАХТА

ФФУ начала национальный проект "Открытые уроки футбола"

ФФУУ 2013 році Федерація футболу України з метою активізації розвитку шкільного футболу розпочала національний проект «Відкриті уроки футболу», що впроваджує принцип УЄФА «Футбол для всіх» засобами великих соціальних дитячих футбольних фестивалів у регіонах, а також стане важливим чинником залучення і набору дітей (в тому числі дівчат) до секцій футболу.

З 18 по 20 квітня в Андріївці, що під Севастополем, було проведено семінар для майбутніх лідерів цього проекту з регіонів України. Учасники семінару отримали всі необхідні знання щодо організації та проведення масових дитячо-юнацьких футбольних фестивалів, які пройдуть протягом вересня цього року у 32 населених пунктах України.

Представникам регіонів були презентовані новий підручник для проведення занять та ілюстрований альбом для роботи з дітьми, зокрема на тему «Школа юного вболівальника», а також флаєри для дітей з усією інформацією про футбольні секції в регіонах та організації, в які діти можуть звернутись за допомогою.

До вересня цього року лідери проекту з регіонів, які пройшли навчання на семінарі, підберуть команди місцевих волонтерів для організації «Відкритих уроків футболу» та аналогічно проведуть їх навчання. ФФ до початку фестивалів забезпечить регіони необхідною кількістю інвентарю та екіпіровки, які по завершенню фестивалів залишаться на місцях для подальшої роботи з розвитку шкільного футболу.

 

Источник: Відомості-UA.com

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML