ШАХТА

Искусство не в стороне от главного дерби страны

07.04.2013 7:32

Динамо - ШахтерНапередодні найцікавішого матчу сезону «Динамо» - «Шахтар» на головній українській спортивній арені відкриється унікальна  футбольна» виставка «Естафета». Прогресивна українська художниця Ольга Коваль покаже гостям НСК «Олімпійський» свої роботи, головними героями яких стали легендарні українські футболісти.

- Такого футболу ви ще не бачили! – пояснює художниця. – В основі концепції проекту лежить думка, що – тіло це інструмент, за допомогою якого наша внутрішня енергія випромінюється в навколишній світ та наповнює його своїми яскравими кольорами, щоб передати цю живу картину наступному поколінню. Одна з цілей проекту «Естафета» - привернути увагу суспільства до Київського фізкультурно-спортивного клубу інвалідів «Прометей».

За словами майстрині, на картинах будуть зображені як легенди українського футболу, так і сучасні гравці київського «Динамо»: Андрій Шевченко, Андрій Гусін, Андрій Несмачний, Владислав Ващук, Андрій Ярмоленко, Тарас Михалик, Мігель Велозу, Браун Ідейє та багато інших.

Презентація новаторської техніки Ольги Коваль і її незвичних робіт відбудеться в день матчу «Динамо» - «Шахтар», 7 квітня. Надалі побачити унікальні «футбольні» картини зможуть гості НСК «Олімпійський», які стануть учасниками екскурсійних турів. Виставка проходитиме на стадіоні з 8 квітня по 15 травня.

 

Источник: НСК "Олимпийский"
Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML