ШАХТА

Ион Карас: "Попробуем не дать украинцам воспользоваться их плюсами"

25.03.2013 20:14

сборная МолдавииНе втримавши в п’ятничному матчі наступу збірної Чорногорії, молдовська національна команда вдруге поспіль спробує відібрати очки в України. За добу до матчу головний тренер молдован Іон Карас під час протокольної зустрічі з пресою розповів, які настрої панують серед його підопічних, а також чого він очікує від зустрічі з сусідами.

- Ми розуміємо, з ким будемо грати і очікуємо на важкий поєдинок, - каже наставник збірної Молдови. – Хотіли б приїхати сюди в іншому настрої, бо останній поєдинок складався для нас непогано. Ми діяли непогано і могли досягнути позитивного результату. Втім, до кінця зустрічі ми не встояли. Так чи інакше, сподіваюся, що команда зможе відновитися морально.

- Чи всі футболісти здорові?

- За виключенням Армаша, який пропускав гру з Чорногорією через травму, решта футболістів в нормальному стані. За підсумками сьогоднішнього тренування і будемо визначатися зі складом.

- Тактику команди в порівнянні з матчем проти Чорногорії збираєтеся змінювати?

- Подивимося. Насправді на це питання відповідати недоречно. Ми аналізували дії суперника в останній грі і робимо висновки.

- Одесу від українсько-молдовського кордону розділяє 60 км. Мабуть, вас приїде підтримати чимало вболівальників?

- Як нам повідомили, на завтрашній матч прибудуть 400 вболівальників. Спробуємо їх не розчарувати.

- Стан газону на «Чорноморці» вас влаштовує?

- Ще його не бачив, щойно збираюся вийти. Запитував хлопців, вони сказали, що газон дуже високої якості. Та я й так бачу, що роздягальні, внутрішнє наповнення арени дуже гарне. Через те я сказав футболістам, що вони повинні бути відповідальними, раз грають на такому рівні і на такому стадіоні.

- Чому не викликали Сергія Каучука?

- В тих матчах, що я дивився, Каучук виглядав непереконливо, бо трохи прихворів. Через те ми вирішили віддати перевагу іншим виконавцям, більш молодим.

- Відразу троє виконавців вашої команди – Дорош, Цигирлаш і Бугайов – раніше виступали в складі «Чорноморця». Відповідно, для них виступ в цьому місці не буде пересічною подією…

- Ми розуміємо, що їм повертатися в місто, в якому вони провели не один рік, приємно, тож спробуємо їхні емоції спрямувати в правильне русло. Для позитивного результату з таким суперником треба зробити чимало. Втім, у футболі нічого неможливого нема. Треба битися, викладатися і шанс може з’явитися. Україна – сильна команда, але бездоганною її не назвеш. Спробуємо скористатися похибками суперника.

- Які сильні і слабкі сторони українців?

- Про слабкі місця говорити не хочу. Стосовно сильних, то про них й без мене знають усі. Особливо на фоні нашої команди. Ми знаємо, хто нам протистоїть і спробуємо не дозволити українцям скористатися своїми плюсами.

Нагадаємо, матч відбору до ЧС-2014 між збірними України та Молдови відбудеться у вівторок, 26 березня. Початок гри о 21:00.

 

Источник: Іван Вербицький, з Одеси. UA-Футбол

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML