ШАХТА

Владимир Бессонов: "Фоменко мало говорит, но много работает"

23.03.2013 13:49

флаг УкраиныКолишній тренер "Дніпра" Володимир Безсонов прокоментував вчорашню гру нашої збірної із Польщею на стадіоні "Народовий".

"Я давно казав, що Михайло Фоменко – найкращий тренер з усіх, кому пропонували очолити нашу збірну. Ми з ним встигли пограти разом. Михайло Іванович мало говорить, але багато робить. Результат – на табло варшавського стадіону", - каже він.

Безсонов коментує заяву польської преси, що "кадра" вчора поступилася слабшій збірній.

"Якщо наші перемогли поляків, то в цьому квартеті – Англія, Україна, Чорногорія і Польща насправді найслабші поляки. Нашим західним сусідам не треба шукати причини поразки на стороні. Варто заглянути в себе. Їхня гра в обороні – нічний кошмар тренера. Вчорашню гру добре провели всі наші, але я хотів би виокремити квартет гравців, що діяли в лінії атаки – Зозулю, Гусєва, Ярмоленка та Гармаша. Ці хлопці добре зіграні ще з тих часів, коли всі виступали за "Динамо". Учора був їхній день", - зазначив Безсонов.

Володимир Васильович не думає, що наша збірна розслабиться після перемоги над поляками й не переможе Молдову.

"Після таких перемог гравці несуться, як на крилах. Думаю, що переграємо Молдову й у двох весняних матчах візьмемо максимальну кількість очок", – вважає фахівець.

 

Источник: gazeta.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML