ШАХТА

Донецк поможет Саранску в проведении ЧМ-2018

18.03.2013 11:11

Донбасс АренаДелегація Мордовії (Росія) побувала на футбольному стадіоні "Донбас Арена" в рамках підготовки до чемпіонату світу-2018.

Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

"Ми прибули з метою вивчити і поділитися практикою в експлуатації стадіону як спортивної споруди і бізнес-об'єкта, досягнути домовленості про подальшу співпрацю, – зазначив глава делегації, заступник голови уряду Республіки Мордовія, міністр цільових програм, директор програм підготовки і проведення чемпіонату світу 2018 року в Саранську Олексій Плешачков. – Розуміємо, що без застосування успішного досвіду нам буде досить важко в проектуванні і будівництві об'єктів до чемпіонату світу".

Гості ознайомилися з "Донбас Ареною" зсередини, вивчили інфраструктуру, телекомунікації, попутно спілкуючись з фахівцями. Великий інтерес у росіян викликала тема джерел, які приносять стадіону найбільший прибуток як в дні матчів, так і у вільний від футболу час.

Нагадаємо, що в 2018 році Російська Федерація приймає чемпіонат світу. Стадіон "Ювілейний", що будується в Саранську, стане однією з приймаючих арен чемпіонату світу з футболу.

Донецький стадіон "Донбас Арена" прийняв п'ять матчів Євро-2012.

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML