В центре внимания
ШАХТА

Рейтинг сертифікатів на враження, які ідеально підходять для літнього подарунка

22.08.2022 19:11

Рейтинг сертифікатів на враження, які ідеально підходять для літнього подарунка

Щоразу стикаючись з пошуком подарунків близьким та друзям на день народження, ми намагаємося вибрати щось справді яскраве та незабутнє. І в цьому плані чудовим варіантом є сертифікати на емоції, великий вибір яких є на https://www.bodo.ua/podarochnye-sertifikaty/. Ну а якщо святкова подія відбувається влітку і ви хочете, щоб ваш презент був ще й актуальним, то радимо вам ознайомитися з нашою добіркою літніх розваг і вибрати те, що вас найбільше зацікавить.

Політ на флайборді

Якщо винуватець урочистостей любить екстрим та водні види розваг, то такий сертифікат точно принесе йому багато задоволення. Протягом півгодини він зможе політати на спеціальній дошці на висоті до 5 метрів над водою, що точно спричинить стрибок адреналіну в крові. Перед самим польотом йому, звичайно ж, проведуть необхідний інструктаж, одягнуть все спорядження і він весело проведе час.

Екскурсія на броварню

У теплу пору року з усіх спиртних напоїв виділяється саме пиво, адже воно справді охолоджує, а значить ідеально підходить для літньої спеки. Ваш знайомий вирушить до крафтової броварні, де він не тільки зможе дізнатися багато нового про технології варіння пива, але ще й зможе продегустувати найкращі сорти цього хмільного напою.

Вейкбординг

Ще одна водна розвага, яка точно сподобається іменинникові! Суть його в тому, що ваш друг чи знайомий зможе здійснити кілька заїздів на борді, тримаючись за спеціальний трос. Насамперед він освоїть базові речі, а саме як стояти на вейку, повертатися і як правильно стартувати. Хто знає, може надалі він настільки полюбить це дозвілля, що почне виконувати і круті трюки!

Романтичний вечір на даху

Такий презент можна вручити своїй другій половинці чи сімейній парі, адже коли ще проводити такі побачення, як не в теплу пору року? Найголовніше на такому побаченні - це невимовна атмосфера і шикарний вигляд з одного зі столичних дахів, а шампанське і частування стануть чудовим доповненням цього романтичного вечора.

SUP-серфінг

Звичайно ж, багато хто чув про серфінг, але зараз велику популярність набув ще й SUP-серфінг. Особлива риса цієї водної розваги в тому, що спортсмени плавають на серфі стоячи, немов перебувають на плоті і мають спеціальне весло для веслування. Якщо ви стаєте на дошку вперше, то на вас чекає докладний інструктаж, ну а досвідчені серфінгісти просто в черговий раз чудово проведуть час!

Майстер-клас управління яхтою

Багато людей мріють хоч раз покататися на яхті, ну а якщо ви подаруєте другові можливість ще й навчитися її управлінню, він точно буде радий. Для початку він пройде ретельний інструктаж, навчиться в'язати морські вузли і, звичайно ж, може стати за штурвал яхти. Повірте, подібне проведення часу точно не залишить нікого байдужим!

Літо - це чудовий час для того, щоб активно відпочивати та проводити час зі своїми близькими. Так що якщо ви хочете когось ощасливити класним подарунком, то вибирайте один із запропонованих нами варіантів!

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML