ШАХТА

Anvelope Michelin în Moldova

25.12.2021 17:11

Anvelope Michelin în Moldova

A începe descrierea anvelopelor Michelin este absurd. Este o marcă globală, cunoscută literalmente de fiecare șoferi, lider mondial în evaluări de calitate și volume de vânzări. Poate că ar fi mai util să ne gândim la subiect: unde și cum puteți cumpăra anvelope Michelin, dacă ai ales această marcă anume?

Pe piața oricărei țări și orașe mari, există mulți vânzători care se vor lăuda. Anvelopele Michelin pot fi vândute în:

  • Diferite magazine auto

  • Servicii auto

  • Centre specializate pentru anvelope

  • La pieţele auto

  • Prin publicitate pe site-uri de internet.

S-ar părea că anvelopele Michelin sunt și în Africa Michelin și ce diferență are cine vinde? De fapt, alegerea vânzătorului contează foarte mult. Sfatul este clar: încercați să cumpărați de la un dealer autorizat. Acest lucru este important din mai multe motive simultan.

În primul rând, corporația Michelin foarte atent își protejează marca premium și acordă doar un contract de dealer celor mai bune companii care și-au dovedit orientarea către clienți și profesionalismul. Pentru a obține dreptul de a reprezenta anvelopele Michelin într-o anumită țară, o companie care dorește să obțină un contract de distribuție trece printr-un test complex și detaliat conform unui test internațional, care este același pentru toți dealerii. Abia după ce a câștigat un anumit număr de puncte compania devine dealer Michelin. Cu alte cuvinte, stele Michelin etichetează nu numai cele mai bune restaurante, ci și cei mai buni vânzători de anvelope. Apropo, de aceea este logic să cumperi alte bunuri și să primești servicii legate de întreținerea autovehiculelor în centrele de anvelope și servicii certificate de concernul Michelin.

În al doilea rând, dealerul oficial are cea mai interesantă gamă de modele și dimensiuni. „Oficialii” sunt primii care primesc noutăți absolute și, în general, pot comanda exact acele modele și mărimi care sunt solicitate pe piață, și să nu aleagă, ca alții, ceva din soldurile pe stocuri mari, sau pur și simplu depășește de la un dealer oficial ceea ce el consideră necesar să vândă.

În al treilea rând, dealerul oficial respectă cu strictețe garanția și menține anvelopele din depozite în stare optimă. Da, puteți cumpăra un set de anvelope Michelin de la piață. Dar în ce condiții au fost depozitate și ce trebuie făcut dacă anvelopele au dobândit un defect? Răspunsul este cunoscut dinainte.

Rezumat: Este mai bine să cumpărați anvelope Michelin de la un dealer autorizat. În Moldova interesele Michelin Moldova sunt reprezentate de o singură companie - Anvelope.md (o marcă înregistrată a Agropiese TGR). Aici puteti comanda anvelope Michelin vara, iarna si all-season cu livrare în Chisinau (anvelope Michelin Chisinau) și în Moldova.

https://anvelope.md/producatori/michelin

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML