ШАХТА

10 000 фріспінів в нових перегонах!

20.01.2021 16:59

10 000 фріспінів в нових перегонах!

Турніри в Слотокінг вже стали доброю традицією. Особливої популярності серед гравців набули перегони. Вони проходять на регулярній основі. А правила дуже прості! Грай по ставці від 2.5 ₴, збирай віни, займай призові місця, отримуй фріспіни.

За кожен коефіцієнт, що випаде в грі, ти отримаєш певну кількість балів. Збільшення ставки збільшує кількість отриманих балів. І таким чином збільшує шанс виграти. Збирай бали і піднімайся по турнірній таблиці.

Кожен азартний гравець прагне отримати велику грошову суму. Стати учасниками можуть виключно зареєстровані клієнти Слотокінг, які грають на реальні ставки. Щоб приєднається до числа учасників не потрібне внесення вступного внеску. Турніри в Слотокінг на гроші є безкоштовними. Результати змагання фіксуються в спеціальній таблиці. Вона розміщується на офіційному сайті казино. З її змістом можуть ознайомитися всі відвідувачі. Безпосередні учасники зможуть порівняти свої показники з конкурентами.

Призових місць більше 5-ти. Їх займають геймери, які набрали найбільшу кількість балів. Вони отримують нагороду встановленого розміру. Лідерам змагання видається максимальний виграш. Переможцем може стати кожен гравець, незалежно від досвіду. У даній ситуації важливою складовою є високий ступінь везіння.

Турніри дозволяють гравцям застосувати свій досвід і практичні навички, щоб обіграти суперників. В ході розіграшу їм забезпечений сплеск адреналіну. Змагання з іншими клієнтами Слотокінг підігріває азарт і посилює активність. Призовий фонд є нагородою за зусилля, а також служить стимулом для участі в наступних змаганнях.

Переходь за посиланням  https://slotoking.pro/races/ та стань учасником шалених перегонів з реальними призами!

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML