ШАХТА

Безкоштовні онлайн-семінари для вчителів

26.06.2020 9:28

Безкоштовні онлайн-семінари для вчителів

Один з напрямків діяльності сучасного педагога - професійне самовдосконалення, безперервне підвищення кваліфікації, формування компетенцій вищого рівня. Вебінари - це освітні семінари в формі віддаленого інтерактивного інтернет-навчання, що проводяться з різноманітних напрямків діяльності педагогічних працівників усіх категорій із залученням висококваліфікованих фахівців. Відкрита форма онлайн-семінару стає все більш популярною. Ви можете взяти участь в вебінарах на найактуальніші теми. Досвідчені викладачі поділяться з вами своїм досвідом, що дозволить вам зробити свої уроки ще більш продуктивними і цікавими. На вебінарах вчать використовувати сучасні засоби навчання. Вчителі освоюють роботу з новими сервісами і підвищують ефективність процесу навчання. Всі учасники вебінарів отримують іменні свідоцтва.

Чим корисні вебінари

Пропонуючи різноманітну тематику для лекцій, дані вебінари допоможуть вчителю знайти відповіді на багато питань і сприятимуть створенню атмосфери включеності для кожного учня на уроці. Якщо вы хочете пройти безкоштовний вебінар для вчителів, то ласково просимо на сайт «На Урок». Основним цілям сучасної освіти може відповідати тільки кваліфікований, творчо мислячий, конкурентний учитель. Система сучасної освіти робить необхідністю самовдосконалення педагогів, постійне підвищення професіоналізму вчителя, його педагогічної майстерності. Процес саморозвитку залежить від індивідуальних якостей особистості і не в останню чергу від самоорганізації, яка задає вектор для докладання зусиль. Головною рушійною силою процесу саморозвитку є наявність мотиву, який передбачає в якості вихідного внутрішнього умови особисту активність.

Вчитися ніколи не пізно

Саме фактор добровільної участі педагога в тих чи інших заходах робить їх частиною самоосвіти вчителя. Для включення заходів до числа факторів професійного зростання необхідний особистий мотив до вибору їх змісту і форми. Накладення мотиву на поставлені перед собою цілі дозволяє домогтися більшої ефективності в саморозвитку, особливо для людей творчих професій (до яких безперечно належить і професія педагога). Головна мета онлайн-семінару — це сприяння професійному зростанню вчителя шляхом і засобами заходів, об'єднаних на майданчику інтернет-порталу «На Урок». Якщо вы хочете пройти безкоштовний онлайн-семінар для вчителів, то ласково просимо на сайт «На Урок».

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML