ШАХТА

Якісні стенди для доповнення навчально-виховного процесу

04.04.2020 9:45

Якісні стенди для доповнення навчально-виховного процесу

Хоча технології вже давно зробили крок у майбутнє, але більшість вивісок залишаються актуальними у навчально-виховному процесі. Правильно виготовлений стенд покликаний зацікавити дітей, захопити їх увагу корисною інформацією, допомогти у засвоєнні матеріалу та полегшити освітній процес для вчителя. Все для нової української школи можна знайти на сайті «Хід конем». Тут представлена продукція навчального матеріалу для дитячих садків та школи. Стенди розроблені для різноманітного призначення та спрямування. Наявні стенди для батьків, які несуть в собі інформацію про дитяче здоров'я, виховання, корисні звички. Дуже часто стенди використовують в роздягальнях, коридорах.

Стенди для дітей можуть бути розвішені в їдальні, групі, дитячому майданчику та класі. Матеріали виготовляються відповідно до всіх вимог, тому не дратують психіку дитини, а навпаки викликають інтерес та допомагають сформувати правильний світогляд за допомогою візуальних прикладів. Команда спеціалістів виготовляє продукцію з безпечних для здоров'я матеріалів з дотриманням всіх норм та правил. На сайті представлені стенди для багатьох напрямків у навчанні, починаючи з дитсадків і закінчуючи вищими навчальними закладами. «Хід конем» пропонує для виготовлення стенди з патріотичним змістом, класні куточки, методичні рекомендації та багато іншого. Саме «Хід конем» вдало поєднує ціну та якість, виготовлення товару відбувається у чітко визначені терміни, безкоштовна доставка по всій Україні.

Замовлення виготовляються за побажаннями клієнта щодо розміру та оформлення. Можливе повернення товару відповідно до прав захисту споживачів. Команда спеціалістів має восьмирічний стаж роботи, тому гарантує високу якість та довговічність продукції. При потребі поставити питання й для уточнення певної інформації можна звернутись за номерами телефонів указаними на сайті чи написати на електронну пошту. Онлайн-консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання. Також на сайті є приклади для оформлення стендів в різних кабінетах школи, дитячому садку та багато іншої корисної інформації. Замовлення можливе онлайн. Доставка здійснюється Новою поштою, Укрпоштою або можливий самостійний вивіз зі складу. Замовлення вважається прийнятим лише після передоплати 10% від суми замовлення на карту банку, а все інше оплачується при отриманні замовлення. Можлива також оплата по безготівковому рахунку.

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML