ШАХТА

Що можна продати, щоб заробити грошей

05.11.2019 18:10

Коли терміново знадобилися гроші або просто хочеться трохи підзаробити, можна що-небудь продати. Вдома у кожного знайдуться непотрібні речі, які з радістю куплять інші люди. Можна також налагодити джерело додаткового доходу, заробляючи на перепродажу товарів або реалізуючи свої послуги, фотографії, вироби через інтернет. Головне – бажання, а ідеї як заробити гроші ви знайдете в цій статті http://itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti/153-yak-zarobiti-groshi-top-45-sposobiv-shvidkogo-zarobitku.html.

Що можна продати, щоб заробити грошей

Що можна продати швидко і за хорошою ціною

Вирішуючи, що можна продати, щоб заробити грошей, варто оцінити своє майно – речі, нерухомість. Найбільшу вигоду можна отримати, продавши цінні або раритетні предмети. Вони користуються попитом, оскільки не кожен може дозволити собі такі покупки в магазинах по повній вартості. З тієї ж причини швидко розходяться брендові вироби, Уживана електроніка, Меблі, Побутова техніка в хорошому стані. Тільки важливо пам'ятати, що непотрібні речі одного разу закінчаться, так що це лише разовий спосіб заробітку.

Коштовність

Варто придивитися до своєї колекції кілець, сережок, ланцюжків – напевно якісь з них ви не носите. На ці вироби легко знайти покупців, адже люди вкладають в них свої кошти, намагаючись уникнути інфляції.

Реалізувати коштовності швидко можна через ломбарди та Ювелірні майстерні, хоча там пропонують занижену ціну. Тому вигідніше продавати приватним особам.

Електроніка

Часто люди купують нові смартфони, планшети, ноутбуки, просто тому що виходить нова модель. При цьому старий гаджет залишається працездатним. Щоб він не лежав без діла, його доцільніше продати. Якщо зберігся презентабельний зовнішній вигляд, зарядний пристрій, гарнітура, це підвищить ціну. В крайньому випадку можна здати пристрій на запчастини в сервісний центр або майстерню.

Одяг та взуття

Кожен може знайти в своїй шафі речі в хорошому стані, які він більше не носить, і навіть зовсім нові, куплені спонтанно. Високим попитом користуються шуби, пуховики, дублянки, гірськолижні костюми, чоботи. За хорошою ціною можна продати брендові і дизайнерські речі, а також одяг і взуття європейського виробництва.

Побутова техніка

Старий, але справний, холодильник, кухонну плиту, пральну машину, мікрохвильову піч з задоволенням купить студент, молода сім'я або людина, яка готує свою квартиру для здачі в оренду.

Якщо прилад ще на гарантії, можна виставити більш високу ціну. Також бажано, щоб зберігся презентабельний зовнішній вигляд.

Меблі

Роблячи ремонт або просто оновлюючи обридлий інтер'єр, люди купують нові меблі, а стару перевозять в гараж або на дачу. Однак навіть зламані ліжка, столи, комоди можна полагодити, а потім вигідно продати. Якщо проявити креативність і пофарбувати поверхні, виконати декоративну обробку, замінити ручки шаф або оббивку дивана, вийде вже дизайнерська меблі. Таку з радістю куплять і за більш високою ціною.

Книги

Художню літературу скуповують букіністичні магазини і книжкові ярмарки. Якщо книга була випущена обмеженою серією, їй також можуть зацікавитися колекціонери.

Високим попитом користуються шкільні підручники, довідники, методичні посібники. Тому, коли дитина перейде в новий клас, непотрібні видання можна буде продати іншим батькам.

Предмети декору

При зміні інтер'єру старі килими, вази, картини, штори, торшери можна продати. Такі вироби коштують недорого, якщо тільки вони не рідкісні і ексклюзивні. Однак, коли декоративних елементів багато, вийде отримати непоганий дохід.

Дитячі товари

Діти ростуть дуже швидко, а батькам доводиться купувати їм нові речі. Старий одяг, іграшки, книжки стають непотрібними і просто припадають пилом в шафах. Це нерозумно. Серед дитячих речей завжди можна знайти ті, які вийде продати. За половину початкової ціни реально продати:

  • верхній одяг та взуття;
  • манежі та ходунки;
  • коляски;
  • стільчики для годування;
  • іграшки.

Багато сімей не можуть дозволити собі покупку нових речей для дитини, тому попит на старі є завжди.

Старовинна монета

Рідкісні і старовинні монети-велика рідкість. Однак, якщо такі є у вас вдома, вони можуть зацікавити колекціонерів, які будуть готові запропонувати велику суму.

У бабусиній скрині або батьківського скарбничці цілком реально відшукати монетки часів Російської Імперії або СРСР, які можна реалізувати за 200-500 грн. за штуку.

Де або кому можна продавати речі?

Реалізувати речі можна різними способами:

  1. Комісійні магазини. Перед здачею речей варто уточнити умови їх продажу. Одні комісійні магазини дозволяють власнику встановити ціну товару, інші проводять оцінку. Комісія за зберігання і продаж речей теж залежить від конкретної торгової точки.
  2. Інтернет-ресурси. Будь-який товар можна продати на OLX – це один з найпопулярніших майданчиків онлайн-оголошень, а також на ресурсах дзига, з рук в руки, Барахолка, Купіпродай та інших. Також є численні групи в соцмережах, де пропонують всілякі товари і послуги. Завдяки службам доставки речі можна відправляти навіть людям, що живуть в інших регіонах і країнах.
  3. Газети оголошень. Це безкоштовні періодичні видання з великим тиражем, які розкладають по поштових скриньках тисяч людей. Кожен з них – потенційний покупець. Проте розмір оголошення обмежений, та й не можна викласти фотографію, як на сайті.
  4. Скупник. Є безліч ІП і організацій, які скуповують у населення телефони, побутову техніку, електроніку та інші предмети. Оголошення скупників можна знайти в безкоштовних газетах, біля під'їздів і в інтернеті.
  5. Знайомі. У вашому оточенні, можливо, знайдуться люди, які зацікавляться речами, які ви хочете продати. Або вони порекомендують вас своїм друзям. Взагалі старі речі часто купують у знайомих – до них більше довіри, та й можна домовитися про гарну знижку.

Що можна продавати в інтернеті?

Більшість сучасних людей користуються інтернетом, а він дає широкі можливості для продажу. Можна запустити власний онлайн-магазин, а найпростіший варіант – публікувати пропозиції на сайтах оголошень в групах в соцмережах. Головне – визначити, які товари затребувані, що взагалі можна продавати.

Інформаційні продукти

Інформація в сучасному світі відіграє велике значення. Багато хто готовий платити за знання, що допомагають збільшити свої доходи, отримати нові навички, розвиватися в особистісному плані. Тому можна створювати свої інформаційні продукти і продавати їх через інтернет. Це можуть бути:

  • навчальні курси;
  • майстер-класи;
  • відеоролики з інструкціями.

Для продажу таких продуктів необхідно просувати особистий бренд. Це можна робити через групи в соцмережах, співпрацюючи з іншими сайтами аналогічної тематики або створивши власний інтернет-ресурс. На перших порах доведеться вкластися в рекламу, також слід своєчасно відповідати на запитання потенційних клієнтів, пропонувати знижки та акції, влаштовувати конкурси.

Китайські товари

В зарубіжних інтернет-магазинах можна знайти безліч цікавих речей, яких немає в Росії. Замовивши такі вироби, вийде продати їх співвітчизникам з непоганою націнкою.

Оптова торгівля окупається у випадку з технікою і трендовими речами. Інші вироби варто закуповувати невеликими партіями.

Акаунти, ігрові предмети з комп'ютерних ігор

У світі десятки мільйонів людей, що грають в комп'ютерні ігри. Заповзятливі користувачі можуть знайти те, що продати.

Правила дозволяють реалізовувати ігрові предмети. Наприклад, реальні гроші можна отримати за віртуальні обладунки. Також є можливість купити гру зі знижкою на розпродажі, а потім продати за повну ціну. Досвідчений гравець, який "прокачав" свого персонажа, може реалізувати його разом з аккаунтом.

Фотографії

Позиції сайту в пошуковій видачі залежать не тільки від якості текстів, але і від зображень. Тому хороші фотографії затребувані в інтернеті.

Звичайні фотографії можна продавати через фотобанки і фотостоки – як російські, так і зарубіжні. Документальні кадри купують новинні портали.

Hand made

Вироби ручної роботи нерідко продаються за ціною, яка до 5 разів перевищує собівартість. Це залежить від оригінальності вироби і майстерності виконання. У будь-якому випадку hand made – ексклюзивні речі, які існують в одиничних екземплярах. Такі зараз високо цінуються, адже магазини заповнені однотипною продукцією.

В сучасному світі можна знайти покупця практично на будь-яку річ. Однак швидко і вигідно продати можна не все. Постійний попит є на ювелірні вироби, побутову техніку, електроніку, дитячі товари, підручники, нерухомість. Великі можливості дає інтернет – тут можна продавати фотографії, вироби ручної роботи, послуги з проведення майстер-класів, навчання, навіть «прокачані» акаунти в комп'ютерних іграх. Це може перетворитися на постійний дохід, але тоді доведеться докласти зусиль по створенню іміджу і просуванню свого бренду.

Ще більше корисної інформаціі про заробіток онлайн та оффлайн ви можете прочитати в розділі http://itstatti.in.ua/zarobitok-v-interneti.html.

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML