ШАХТА

Де купити таль недорого

25.07.2019 12:42

На сьогоднішній день талі є найпоширенішим різновидом підйомно-транспортної техніки. Їх застосовують повсюдно: у промислових цехах і ремонтних майстернях, складських приміщеннях, транспортно-логістичних комплексах, а також на будмайданчиках та інших різних об'єктах, де необхідно піднімати та переміщати важкі вантажі.

Де купити таль недорого

Талі можуть застосовуватися як окремі вантажопідйомні механізми та як компоненти мостових, консольних або козлових кранів. Принципово прийнято розрізняти талі ручні (механічні) та талі електричні, котрі також називають тельфери (або електротельфери, або електроталі). Ціна тельферів істотно вище, ніж їх ручних аналогів, проте вони користуються набагато більшим попитом. Адже електроталі зручніше в роботі та продуктивніше, піднімають вантаж швидше, ніж ручні талі.

Однак талі електричні мають також і деякі недоліки, зокрема, вони мають більш значну вагу та більші габаритні розміри. Крім того, при експлуатації вони витрачають досить багато електроенергії, яка з кожним роком стає все дорожче та дорожче. Однак підвищені експлуатаційні витрати окупаються високим ККД і більш швидким виконанням підйомно-транспортних робіт, що особливо актуально при значному вантажообігу на підприємстві. Тому найчастіше власники бізнесу вважають за краще купити тельфер.

Усі талі прийнято ділити на стаціонарні та пересувні. Стаціонарні талі предначені тільки для підняття та опускання вантажу, у той час як пересувні механізми кріпляться до металевої балки, вздовж якої можуть переміщатися, забезпечуючи також і переміщення вантажу в межах своєї робочої зони. Ще один критерій, за яким розрізняють талі - це тип троса, до якого підвішується вантаж.

Якщо трос зроблений із ланцюга, то це - ланцюгова таль. Якщо ж трос виготовлений із сталевого каната, то - канатна. Для середніх і важких навантажень зазвичай завжди використовують канатні талі, а для операцій з відносно легкими вантажами - ланцюгові талі. Основні характеристики, на які слід звернути увагу при виборі талі:

  • гранична вантажопідйомність;
  • гранична висота підйому;
  • швидкість підйому-опускання.

Купити таль електричну або ручну недорого можна на Київському заводі підйомно-транспортного обладнання, який є офіційним дилером провідних європейських виробників вантажопідйомної техніки, зокрема, знаменитої болгарської компанії Podem. Дізнатися ціни на талі та зробити заявку на покупку можна на сайті https://kzpto.com.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML