ШАХТА

Павелко и президент УЕФА прибыли в Одессу

12.11.2016 19:42

Павелко и президент УЕФА прибыли в ОдессуДелегація УЄФА на чолі з президентом Александером Чеферіном прибула до Одеси в рамках дводенного візиту до України. Одразу з аеропортуочільник головної європейської футбольної організації разом із керманичем ФФУ Андрієм Павелком поїхали до готелю «Брістоль», де базується національна збірна команда України.

Після знайомства із командою та спілкування із головним тренером Андрієм Шевченком на Чеферіна чекала екскурсія містом, протягом якої він мав нагоду побувати у визначних місцях Південної Пальміри. Зокрема, президент УЄФА відвідав одеський національний академічний театр опери та балету. Далі за розкладом у футбольних функціонерів – перегляд кваліфікаційного матчу чемпіонату світу 2018 року Україна-Фінляндія.

Нагадаємо, що протягом першого дня робочого візиту президента УЄФА, який тривав у Києві, Чеферін мав зустріч із Президентом України Петром Порошенком та Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом, а також провів інспекційний візит на НСК «Олімпійский».

Источник: ФФУ

 

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML