ШАХТА

Игорь Леонов: "Шахтер" должен побеждать"

26.04.2015 16:32

Игорь Леонов:

Игорь ЛеоновЕкс-гравець донецького "Шахтаря" Ігор Леонов в інтерв’ю Футбол 24 пояснив, чому у "Динамо" не мало би бути проблем із відновленням після матчу проти "Фіорентини".

Нагадаємо, що сьогодні у центральному матчі туру УПЛ донецький "Шахтар" у статусі господаря прийматиме київське "Динамо" на "Арені Львів".

- Зважаючи на те, що "Динамо" у четвер провело важкий матч проти "Фіорентини", у той час як "Шахтар" відпочивав, "гірники" є фаворитами гри із киянами?

- Не думаю… Футболіст відновлюється упродовж двох днів. У Європі усі грають у такому режимі і нічого, немає проблем. Не акцентував би на цьому уваги. Зрештою, ще не відомо, що краще: простій упродовж тижня чи матч проти "Фіорентини".

- Враховуючи останні ігри команд, хто, на вашу думку, у кращій готовності?

- Сьогоднішній матч і покаже, хто в кращій готовності. По суті, це матч за чемпіонство. Київ може влаштувати навіть нічия, а ось нашим потрібна тільки перемога. А готовність… Побачимо, як футболісти психологічно налаштувалися, як тактично підготувалися. А ось ця передматчева напруга, скасування жовтої картки Ярмоленка. Ну навіщо це було робити? Це не потрібно…

- Що не потрібно було робити? Арбітр визнав свою помилку, написавши це у рапорті…

- Ну визнав він свою помилку, і що? Що тоді, скасовувати жовту картку? Чому тоді арбітри в інших матчах не визнають свої помилки, не пишуть про них в рапортах.

- Це питання до тих суддів, які не визнають своїх помилок. В цій же ситуації, здається, усе просто…

- Знаєте, мабуть і добре, що Ярмоленко буде грати проти "Шахтаря". А то після матчу кияни б говорили, що грали без лідера й тому щось у них не вдалося.

- Зважаючи на те, що "Шахтарю" потрібна тільки перемога, "гірники" атакуватимуть, а кияни гратимуть від оборони?

- Думаю, що так. "Динамо" не побіжить стрімголов в атаку. "Шахтар" повинен перемагати. І я поставив би на "Шахтар".

Источник: Футбол 24

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML