ШАХТА

Виктор Звягинцев: "У "Динамо" в последнее время разбалансировалась игра"

26.04.2015 11:48

Виктор Звягинцев: У Динамо в последнее время разбалансировалась играБывший защитник «Шахтера» (1968-1970, 1973-1975, 1977-1980) и «Динамо» (1976) Виктор Звягинцев поделился мнением о предстоящем всеукраинском "дерби":

- Якщо «Динамо» гратиме так, як у матчах проти «Фіорентини», то шансів забрати у «Шахтаря» очки в нього не буде. Проблема зовсім не у фізичній втомі. У киян останнім часом розбалансувалася гра, відсутні ігрові зв’язки в середині поля. Якщо справа так піде й надалі, то «Динамо» ризикує не втримати лідерства у чемпіонаті. Великі проблеми команда Реброва має з фланговими оборонцями. Дуже слабо грає Антунеш, жахливо грає Віда.

Крім того, пора вже завершувати виступи Шовковському. При всій повазі до Олександра, вік бере своє. Помиляється він останнім часом чимало. Скільки ж можна грати? Шовковський став могильником талановитих воротарів. Коваль, Богуш, Худжамов, нині – Рибка. Скільки ж можна? Ці хлопці нічим не гірші, але грає Шовковський. Футбольні люди добре розуміють, що це не просто так, а тому, що Олександр є улюбленцем президента «Динамо».

Взагалі, з динамівських оборонців мені подобається лише гра Хачеріді. На ньому захист киян, по суті, й тримається. Є ще Даніло Сілва, якого вважаю найстабільнішим гравцем київської оборони, але він проти «Шахтаря» не гратиме. Це дуже велика втрата.

Крім того, бентежить форма Ярмоленка. У матчах проти «Фіорентини» Андрія на полі практично не було. Динамівці звикли наступати через правий край, але вартувало Ярмоленкові здати у грі, як у команди почалися проблеми. Крім Андрія, повести команду за собою нікому.

У «Шахтаря» в свою чергу найбільші проблеми відчутні саме в центрі оборони. Найгірше виглядає Кривцов. Зате дуже сильна атака. Переконаний, що «гірники» набрали дуже добру форму. На мій погляд, голів можна очікувати від будь-кого з цих шести – Луїса Адріано, Дуґласа, Алекса Тейшейри, Тайсона, Срни чи Шевчука.

Источник: UA-Футбол

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML