ШАХТА

Стефан Решко: "Фиорентина" хорошо выучила и перекрыла Ярмоленко"

18.04.2015 14:03

Стефан Решко:

Стефан РешкоВідомий у минулому футболіст Стефан Решко в інтерв’ю розповів, що в "Дніпра" великі шанси на прохід у півфінал ЛЄ, в той час як "Динамо" це зробити буде дуже важко.

Нагадаємо, що вчора у Києві київське "Динамо" у першому чвертьфінальному матчі 1/4 Ліги Європи на останніх хвилинах втратило перемогу над "Фіорентиною" (матч завершився 1:1), в той же час як "Дніпро" повернувся із Бельгії з перспективними 0:0 у матчі із "Брюгге".

- Дві нічиї наших команд більше насторожують чи вселяють оптимізм?

- Якщо говорити про "Динамо", то мене їхня нічия із "Фіорентиною" дуже насторожує. Кияни не були схожі на себе. Не розумію, як можна було пропускати гол на останніх секундах матчу. Захисники показали себе явно не із найкращої сторони. І потрібно віддати належне "Фіорентині", команда непоганий футбол демонструє, явно виглядала краще, ніж "Динамо". Взагалі, це був не день киян. Можливо, вони втомилися, не було свіжості. Таке враження, що "динамівці" "наїлися" футболом. Ярмоленка суперник добре вивчив, перекрив йому ходи, тому у нашого форварда багато не виходило, було чимало браку.

- А що скажете про "Дніпро"?

- "Дніпро" непогано відіграв, не побіг уперед, грали достатньо високо і обережно. Нульова нічия – непогана заявка на вихід в наступний раунд. На 90 відсотків "Дніпро" має проходити у півфінал.

- Які ж шанси "Динамо" на півфінал?

- Киянам буде дуже важко. Щоби вийти у півфінал, їм потрібно показувати такий же футбол, як у попередніх раундах Ліги Європи. Потрібно перелаштовуватися і щось змінювати. Бо у Києві гри не було, як і моментів. Італійці виглядали краще.

Источник: Футбол 24

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML