ШАХТА

Виктор Вацко: "Смена главного тренера сборной - очень важный, ответственный и тяжелый шаг"

02.04.2015 18:39

Виктор Вацко:

Виктор ВацкоПопулярный футбольный эксперт и комментатор Виктор Вацко ответил на вопрос посетителя своей конференции на matchday.ua.

- Доброго дня! Мені цікаво дізнатися Вашу думку про можливу ротацію в нашій збірній. Кого варто викликати на матчі з Люксембургом та Грузією? І чи потрібно змінювати головного тренера?

—До червня ще багато часу. Тому про кадрові рішення зараз говорити, м'яко кажучи, зарано, на мій погляд.

Зміна головного тренера - дуже важливий, відповідальний і важкий крок. До цього потрібно підходити дуже-дуже ретельно і виважено. Звільнити людину легко. Знайти на її місце сильнішу, дієвішу та ефективнішу з точки зору досягнення результату - значно важче. У даній ситуації я сприйняв би гіпотетичну зміну тренера як величезний ризик. Як би там не було, Фоменко у відборі до ЧС-14 показав себе фахівцем, що здатен якісно виходити із важкої турнірної ситуації. Перед ним зараз завдання - потрапляння до фінальної стадії Євро-16. І шанси на це у збірної України ще є. Якщо ж говорити про якість гри і футбольну філософію, повторю те, що писав тут ще восени - кожен, хто цікавиться футболом, прекрасно знав, який футбол сповідують команди Михайла Фоменка. Керівництво ФФУ знало, на що йде, запрошуючи на роботу цього фахівця. І, повірте, гра з точки зору якості та видовищності забудеться дуже швидко, якщо принесе потрібний результат.

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML