ШАХТА

Сборная Украины U-18 стартовала на турнире в Латвии

Сборная Украины U-18 стартовала на турнире в ЛатвииУ вівторок, 24 березня, юнацька збірна України U-18 під керівництвом Олега Кузнецова провела перший матч на міжнародному товариському турнірі, що проходить у столиці Латвії – Ризі. Суперниками наших хлопців були господарі турніру – латвійці.

Команди розпочали матч неквапливо, але поступово ініціатива у грі перейшла до українців. Вже на 27-й хвилині зустрічі активність збірної України біля штрафного майданчика суперників призвела до пенальті, який вдало реалізував Богдан Михайліченко. За п’ять хвилин потому Олексій Щебетун подвоїв рахунок у матчі.

У другому таймі підопічні Олега Кузнецова не зменшили обертів і ще одного разу зуміли розписатися у воротах Крістапса Зоммерса. Цього разу автором голу на 52-й хвилині став захисник збірної України Сергій Чоботенко. У підсумку, переконлива перемога українців – 3:0.

У наступному турі, який відбудеться 25 березня, «синьо-жовті» зіграють з однолітками з Грузії.

Міжнародний турнір «Кубок Федерації»

 Латвія U-18 – Україна U-18 – 0:3

Голи: Михайліченко (27), Щебетун (32), Чоботенко (52)

Латвія U-18: Зоммерс – Гулбіс, Тумановс (Пацко, 84), Рубежіс, Сорокінс, Грязновс (Бержінс, 63), Ліхолєтовс (Деружінскіс, 39), Юхнєвічс, Шілінгс (Лабановскіс, 63), Добрековс, Циганікс

Україна U-18: Марчук – Чоботенко, Фурсов (Костишин, 46, Грачов, 89), Гуцуляк, Кравець, Михайліченко (Зінкевич, 61), Щебетун (Саутін, 61), Шепелєв (Масалов, 46), Шевченко, Швед (Піхальонок, 46), Тимчик

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML