ШАХТА

Сборная Украины собралась в Конча-Заспе

21.03.2015 17:52

Сборная Украины собралась в Конча-ЗаспеУ суботу, 21 березня, розпочався збір національної команди України перед  матчами зі збірними Іспанії та Латвії.

Вже за доброю традицією футболісти зібралися під Києвом, у готелі «Platium»,  де вони мешкають протягом останніх 2 років. Першим у готель приїхав захисник донецького «Шахтаря» Олександр Кучер, а трохи пізніше прибули його одноклубники Андрій Пятов,  Ярослав Ракицький та В’ячеслав  Шевчук. Наступними до розташування команди прибули два її новачки – Руслан Маліновський та Микита Бурда.

Далі одночасно на базу завітали відразу три футболісти київського «Динамо» - Артем Кравець, Олександр Рибка та Денис Гармаш. Потім один за одним почали приїжджати Олег Гусєв, Тарас Степаненко, Микола Морозюк, Артем Громов, Андрій Ярмоленко та Сергій Сидорчук. Доповнили когорту збірників сьогодні представники «Дніпра» та форвард луганської «Зорі» Пилип Будківський: вони всі прилетіли рейсом з Дніпропетровська.

Збірники-легіонери прибудуть до лав збірної пізніше, одразу після матчів їхніх клубів – Денис Олійник приєднається до команди завтра в обід, а Анатолій Тимощук у понеділок зранку.

Після обіду та відпочинку на гравців «синьо-жовтих» чекає перше вечірнє тренування на полях НТБ «Динамо» в Кончі-Заспі.

Источник: ФФУ

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML