ШАХТА

Анатолий Тимощук: "Сборная Испании находится не в лучшей форме"

13.03.2015 14:41

Анатолий Тимощук: Сборная Испании находится не в лучшей формеПівзахисник збірної України Анатолій Тимощук поділився думками щодо майбутньої зустрічі зі збірною Іспанії у відборі до Євро-2016.

"Ми знаємо сильні сторони суперника - це контроль м'яча і території на футбольному полі. Ми в свою чергу повинні протиставити іспанцям високу концентрацію протягом всієї гри, агресивні і надійні дії.

Саме за рахунок цих якостей збірна Словаччини змогла домогтися переможного результату в матчі з Іспанією, рівень якої набагато вищий. Нам треба постаратися дорожити м'ячем, не втрачати його і не дати супернику зіграти у свій футбол. Ще дуже важливо бути непоступливими в єдиноборствах і бути першим на підборі.

Можливо, зараз вона [збірна Іспанії] не перебуває на тому рівні, коли перемагала на чемпіонаті світу та Європи, але у команди хороший підбір гравців і великий вибір висококваліфікованих виконавців. В останній рік навколо збірної Іспанії достатньо критики, особливо після чемпіонату світу.

Початок відбіркового турніру ЧЄ-2016 показав, що іспанці перебувають не в найкращій формі, насамперед це стосується психологічного стану. Але за підбором гравців і потенціалу Іспанія, ще раз повторю, залишається однією з кращих команд у світі, незважаючи на всі поточні проблеми", - заявив Анатолій Тимощук.

Нагадаємо, матч Іспанія - Україна відбудеться 27 березня в Севільї.

Источник: football24.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML