ШАХТА

Петр Слободян: "Удаление - это слишком"

Петр Слободян: Удаление - это слишкомВідомий футбольний фахівець Петро Слободян прокоментував сайту "Футбол 24" виступи українських команд в єврокубках.

Нагадаємо, що "Шахтар" завершив свої виступи у Лізі чемпіонів поразкою 0:7 від "Баварії", "Дніпро" у домашньому поєдинку здолав "Аякс" 1:0, а "Динамо" на виїзді поступилося "Евертону" 1:2.

- Що скажете про гру "Динамо" проти "Евертона"?

- В цьому матчі було два різних тайми. Якщо у першій половині гри кияни володіли ініціативою, широко грали, контролювали м'яч, то після перерви усе змінилося. "Динамо" втратило ініціативу, почалася якась незрозуміла паніка у Шовковського. Хотів би окремо зупинитися на одному епізоді. Перший забитий англійцями гол із розряду дитячих помилок. Сілва дуже неправильно грав у відборі. Його дії в цій ситуації можна показувати дітям, як приклад неправильного відбору.

- І які шанси у "Динамо" на проходження в наступний раунд?

- Сподіваюся, що усе буде гаразд. У попередньому раунді Ліги Європи була аналогічна ситуація із непоганим першим таймом і гіршим другим таймом. Є надія, що "Динамо" пройде далі. Головне, щоби кияни провели два однаково хороші тайми, а не тільки перший.

- А як стосовно "Дніпра"?

- Рахунок вселяє оптимізм. "Дніпро" не пропустив удома та зміг забити, це здорово.

- Питання по "Шахтарю". Так, вилучення на початку гри, безперечно, практично прирекло "гірників" на поразку. Але 0:7 – це не забагато для команди, яка декларує ціль виграти Лігу чемпіонів?

- Погоджуюся, це забагато. Так, "Баварія" - одна з найкращих команд світу. Мені доводилося зустрічатися із не менш грізною "Баварією". У 1975 році ми їх обіграли у грі за Суперкубок, а в 1977-му ми обіграли цю команду на чолі із Бекенбаурером, Румменігге, Мюллером в чвертьфіналі Кубка чемпіонів. Безперечно, удесятьох проти цієї команди грати дуже важко. Вочевидь, "гірники" втратили психологічну рівновагу, а німці були на висоті. Тим не менш, 7 голів – це явно забагато.

Источник: football24.ua

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML