ШАХТА

Виктор Вацко: "Думал, что у меня паранойя"

27.01.2015 12:51

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Экс-функционер "Карпат" и известный журналист Виктор Вацко прокомментировал отсутствие Александра Гладкого в стартовых составах донецкого "Шахтера".

"Гладкий хорошого рівня нападник. Просто він типовий гравець вістря атаки, дуже сильний і небезпечний у штрафному майданчику суперника. Він не з тих форвардів, хто підхопить м'яч у центрі поля, обіграє на швидкості шістьох суперників і воротаря та закотить у порожні ворота. Він, як пишуть про таких нападників німці, - "форвард, що чудово грає спиною до воріт", класно чіпляючись за м'яч, нав'язуючи силову боротьбу захисникам, виграючи багато єдиноборств", - начал эксперт в своей конференции на matchday.

"Так, Гладкий залежний від роботи гравців середньої лінії. Але, коли партнери нормально грають на нього, коли йдуть хороші простріли та навіси у штрафний майданчик, Сашко стає дуже грізною зброєю. Згадайте старт сезону, коли Гладкий грав стабільно у складі, коли відчував довіру Луческу. Запитань до його рівня не було ні у кого. Інша справа, що часом виникає враження, що бразильці, котрі творять гру Шахтаря, дуже часто ігнорують на полі Олександра, стараючись зіграти між собою, а пас віддають лише тоді, коли іншого варіанту посто немає", - проанализировал ситуацию аналитик.

"Думав, у мене паранойя. Але у твіттері багато людей звернули увагу, що у них таке ж враження виникало ще протягом сезону", - добавил в конце Вацко.

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML