В центре внимания
ШАХТА

Виктор Вацко: "Возвращение Малиновского и Малышева в "Зарю" - это нормально"

27.01.2015 12:33

Виктор Вацко:

Виктор Вацко

Известный спортивный эксперт Виктор Вацко прокомментировал участие в первом сборе донецкого "Шахтера" Руслана Малиновского и Максима Малышева, которые потом отправились в расположение "Зари".

"А Малиновському і Малишеву самим не цікаво потренуватися чи пограти матчі в компанії топових за українськими мірками футболістів? Думаю, дуже цікаво. Думаю, для них це теж височенна мотивація. І знак з боку клубу - мовляв, знаємо вас, пам'ятаємо, з розрахунків не скидаємо. Мені здається, це нормально", - начал аналитик.

"Для Зорі з одного боку це мінус. Але мінус незначний. На першому зборі зазвичай закладають фундамент фізичної підготовки. І роблять це, в принципі, всі. Тому для загального стану футболіста немає значення, умовно кажучи, в екіпіруванні з емблемою якого клубу він намотував кілометри. Найважливіше те, що власне намотував і на другий збір приїде не "розкладним", - заметил комментатор в своей конференции на matchday.

"А плюсом для Зорі у цій ситуації є те, що команда отримає двох додатково сильно мотивованих гравців. Гравців, які переконалися, що їх старання і робота у Зорі не залишаються непоміченими і не оціненими", - закончил Вацко.

Источник: Шахта.org

Читайте также
| Карта сайта: XML | HTML